Keukenmedium

Media

Op meerdere terreinen is KeukenMedium B.V. actief binnen allerhand media, tijdens vak gerelateerde beurzen, in vakbladen, consumentenmagazines alsmede middels Tv-spots en product-presentaties in Tv-programma’s.

Indien u specifieke informatie wenst of vragen heeft qua publiciteit e.d., dan stellen wij het op prijs nader van u te mogen vernemen.

U kunt ons bezoeken op ons kantooradres in Het Arsenaal, gelegen aan de Kooltjesbuurt 1 te Naarden-Vesting, waarbij vooraf telefonisch aanmelding dient te plaats te vinden, zodat de juiste persoon daarvoor tijd kan inplannen. U kunt ons bereiken onder tel.nr. 035 – 760 60 10 en email info@keukenmedium.nl

Vanzelfsprekend is er ons veel aan gelegen om u en uw doelgroep(en), inzake onze verschillende keukencollecties, zo goed mogelijk van dienst te zijn.

next125 brochure 2017

next125 brochure 2017Beleef de ‘premium’ keuken in de compleet vernieuwde next125 brochure 2016. Neem afstand van hetgeen andere fabrikanten als ‘premium’ keuken presenteren en wordt verleid binnen de next125 keukenwerelden.

Laat u zich bij onze detaillisten verrassen door de kubistische vormgeving, het ultieme lijnenspel, de bijzondere details, de hoge kwaliteit van onze next125 keukens (zowel met greep als greeploos) en door heel bijzondere keukenontwerpen.

next125  – ‘meesterlijk in betaalbaar keukendesign’.

Download de brochure.

next125 krant 2017

Onze totaal vernieuwde eigen “next125 times”, een eigentijdse krant toegespitst op onze betaalbare design keukencollectie next125.

Ook voor het jaar 2017 is er weer een nieuwe editie. Laat u inspireren door indrukwekkende fotografie en geweldige sfeerimpressies van onze keukens. Maak kennis met onze kenmerkende advertenties en “the-making-of” hiervan.

Download de next125 krant.

next125 meerwaarde brochure 2015

next125 meerwaarde brochure 2015 downloadDe collectie next125 is kwalitatief duidelijk onderscheidend t.o.v. andere premium keukencollecties.

Nu is altijd de vraag: Waarin zit nu het verschil? Natuurlijk onderscheidt next125 zich met “meesterlijk in betaalbaar design”, echter er zijn nog een veelvoud aan argumenten op te noemen.

Al deze argumenten vindt u in onze meerwaarde brochure. Lees en ervaar zelf waarin zich kwalitatieve, hoogwaardige en betaalbare keukens zich onderscheiden!

Download de brochure.

next125 ganzen

Mogen wij u voorstellen: Schüller Küchen

Bekijk de bedrijfsfilm en ervaar waarin Schüller onderscheidend is. Altijd een stap vooruit – dat is de filosofie van Schüller. …
Lees verder

next125 brochure 2017

Beleef de ‘premium’ keuken in de compleet vernieuwde next125 brochure 2016. Neem afstand van hetgeen andere fabrikanten als ‘premium’ keuken presenteren en …
Lees verder

next125 krant 2017

Onze totaal vernieuwde eigen “next125 times”, een eigentijdse krant toegespitst op onze betaalbare design keukencollectie next125. Ook voor het jaar …
Lees verder