Keukenmedium

Detailhandel

Als gerenommeerde keukenspeciaalzaak doet u mogelijkerwijs al jarenlang zaken met ons. Maar het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een betere keukenfabrikant, die haar logistieke processen perfect beheerst. Een fabrikant die hoogst attractieve en betaalbare keukencollecties produceert, toegespitst binnen de verschillende prijssegmenten t.b.v. consumer en premium consumenten.

Een fabrikant die onderscheidend is en de volgende certificaten ontvangen heeft:
– ISO 9901 QM certificaat
– PEFC certificaat voor duurzame verwerking van grondstoffen
– LGA certificaat voor ‘geprüfte Sicherheit’
– Gütezeichen van de Deutsche Gütegemeinschaft

Wij als KeukenMedium B.V. bieden deze samenwerking. Of het nu gaat om het sterk op prijs georiënteerde consumer-marktsegment, het (in ons geval betaalbare) premium-marktsegment of het handgemaakte-marktsegment.

KeukenMedium treedt al sinds de startfase in 1995 op als verkoopkantoor voor Schüller en Oster in Nederland. Dat doen wij met de collecties next125 voor het betaalbare premium marktsegment en met de collecties schüller C1-C2-X1-X2 voor het sterk op prijs georiënteerde consumer marktsegment en voor een specifieke doelgroep met de handgemaakte massief houten collectie Osterfield en haar klassieke ‘typical English’ uitstraling.

Onderscheid

Net zo onderscheidend als de keukencollecties die zij representeert, zo ontwikkelt KeukenMedium ook continu haar meerwaarde binnen de Nederlandse keukenmarkt. Niet alleen als representant maar in een beduidend bredere positionering wordt door ons strategisch geadviseerd en gehandeld als ‘intermediair voor industrie en handel’.

Voor onze handelspartners die een mooi keukenproduct met overtuigende argumenten kunnen vertalen naar de wensen van de consument en op een professionele, kwalitatieve en betrouwbare wijze hun onderneming runnen, wil KeukenMedium leverancier, ‘know-how’ partner en een dagelijkse vraagbaak zijn over de meest uiteenlopende thema’s.

Onze handelspartners kunnen, naast strategische advisering qua marktontwikkelingen en positionering op product-, prijs-, marketing-, concurrentie- en detailhandelsniveau ook rekenen op uitgebreide ondersteuning op het gebied van showroominrichting, product- en montagescholingen.

Nodig ons uit

Een eerste indruk kan men slecht één keer maken.

Voor bestaande en toekomstige samenwerkingsvormen zijn wij nooit verder dan 1 telefoontje van elkaar verwijderd. Graag komen wij naar u toe om met elkaar uw wensen en specifieke kwesties te bespreken, te analyseren en u geheel vrijblijvend van advies te voorzien. U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon, email of het contactformulier. Wij verheugen ons op verdere gesprekken…

Bedrijfsbrochure Schüller

Een eerste indruk kan men slecht één keer maken. Daarom vinden wij het belangrijk dat u een juist beeld krijgt van de fabrikanten die wij vertegenwoordigen. Onderstaand vindt u -reeds vooraf- een bedrijfsbrochure van Schüller Möbelwerk KG die binnen Europa tot de Top-5 van grootste en meest toonaangevende fabrikanten behoort en wereldwijd bijzonder attractieve schüller.C en next keukencollecties distribueert.

Download de bedrijfsbrochure van Schüller Möbelwerk KG