Keukenmedium

Contact/Impressum

Voor vragen over onze collecties, over samenwerking en distributiemogelijkheden inzake onze verschillende keukencollecties staan wij u vanzelfsprekend graag te woord. U kunt daarvoor altijd contact opnemen met ons kantoor in Naarden-Vesting.

Onze keukens worden uitsluitend via de detailhandel geleverd. Alleen dan zijn wij er van verzekerd dat consumenten gekwalificeerd geadviseerd worden en een perfecte service ontvangen.

KeukenMedium B.V.
Kooltjesbuurt 1
1411 RZ Naarden-Vesting

Tel. +31 (0) 35 760 60 10
Fax +31 (0) 35 760 60 16
E-mail: info@keukenmedium.nl
Website: www.keukenmedium.nl

BTW-Nummer: NL 80 35 89050 B01
KVK-Nummer: 33264439

KeukenMedium B.V. is een besloten vennootschap met zetel in Naarden-Vesting.

Aansprakelijkheid

KeukenMedium B.V. aanvaardt geen garantie, dat de op deze website weergegeven informaties te allen tijde compleet, juist en in ieder opzicht actueel kunnen c.q. dienen te zijn. Dit geldt ook voor alle verwijzingen, waarop deze website direct of indirect attendeert. KeukenMedium is voor pagina’s, die met een dergelijke link bereikt worden niet verantwoordelijk. KeukenMedium behoudt zich eveneens het recht voor om wijzigingen of aanvullingen aan de beschikbaar gestelde informaties door te voeren.

Copyright

De rechten van de afgebeelde foto’s liggen bij KeukenMedium B.V. Het doorgeven, opslaan, kopiëren en verdere toepassing zijn alleen na schriftelijke overeenkomst toegestaan. Hetzelfde betreft grafieken, objecten en animaties in alle uitvoeringen, indien dit niet schriftelijk door KeukenMedium vrijgegeven is. Vrijwel de complete inhoud, foto’s, grafieken enz. zijn m.b.t. het auteursrecht door KeukenMedium en haar fabrikanten beschermd. Ieder niet toegestaan gebruik zal dan ook civiel- en strafrechtelijk worden vervolgd.