Keukenmedium

Consument

Als consument bent u op zoek naar uw optimale keuken. Een keuken perfect afgestemd op uw leefsituatie en woning, aan uw wensen en eisen, en dat alles binnen uw prijsklasse…

Wij als KeukenMedium selecteren betrouwbare en gerenommeerde keukenspeciaalzaken die onze collecties voeren. Om ervoor te zorgen dat u altijd correct geholpen wordt!

 

Kwaliteit

Het hoge kwaliteitsniveau van al onze keukencollecties maakt het mogelijk om een garantie van 5 jaar af te geven. Deze omvat een kosteloze reparatie of vervangende levering. Vanzelfsprekend kunnen slijtage evenals schade en gebreken door overmatige hitte of vochtigheid of onvakkundige behandeling geen recht op garantie bieden. Vervanging kan echter ook dan plaatsvinden.

Bij iedere keuken leveren wij, om misverstanden over het gebruik bij voorbaat uit te sluiten, onderhoudsvoorschriften mee. Mocht er ondanks dat toch iets zijn, dan komen wij en onze detaillisten onze garantie altijd na. Deze zekerheid willen wij u bij voorbaat bieden.

Betrouwbaar

Laat u zich niet zomaar verleiden door grote kortingen of ‘gratis’ apparaten, want dergelijke discount-acties zijn veelal in de prijzen gecalculeerd om nadien aan u ‘cadeau’ te doen.

Maak dan ook een keuze voor een betrouwbare detaillist, die een goede naam heeft opgebouwd en die ‘staat voor zijn zaak’. Een firma die gekwalificeerde adviseurs en monteurs in dienst heeft, die er voor zorgen dat de door u te plegen investering in uw huis met de grootste zorg uitgevoerd wordt en het uiteindelijk een goede koop was.