next125

Niets is achteraf inspirerender dan een idee dat zich uitermate succesvol mocht ontwikkelen.

Een keukencollectie gebaseerd op het architecten rastermaat van 125 mm. Zo hebben wij de next125 keukens gedurende de afgelopen 10 jaar gevisualiseerd. Onze uitdaging was het om de premium keuken meesterlijk en betaalbaar te maken in vergelijk met vrijwel alle andere premium keukenfabrikanten. Dat wij daarin geslaagd zijn, staat onomstootbaar vast, maar het succes ontstond toen bijzondere materialen, bijzondere constructies, bijzondere ontwerpen een bijzonder attractief prijsniveau konden omarmen.

next125 omvat een ultieme collectie greeploze keukens met een veelvoud aan geweldige features en zinnenprikkelende detailleringen. Duidelijk afstand nemend van andere premium fabrikanten die ook een greeploze variant in hun programma hebben. Afwijkend, anders, beter, subtieler en kwalitatief ook nog eens hoogwaardiger.

Greeploos zoals greeploos bedoeld is…

Daarmee hebben wij de premium keuken voor consumenten voor het eerst betaalbaar gemaakt.

Meerdere ‘red dot awards’ die next125 de afgelopen jaren mocht ontvangen, bevestigen dat ideeën en inspiraties tot iets heel moois gevoerd hebben. Bijzonder inspirerende next125 brochures brengen dan ook nieuwe keukenwerelden tot leven.

Laat u zich ook verrassen als u onze next125 internetsite bezoekt