Collecties

Wij denken niet in ‘kastje, kastje, kastje’. Wij denken in concepten, die telkenmale op specifieke consumenten doelgroepen zijn toegespitst. Gedistribueerd via de betere keukenvakhandel.

Eveneens halen wij samen met onze fabrikanten onze inspiratie uit het continu verder ontwikkelen van bijzondere keukencollecties. Allereerst producten die op productniveau een overtuigende meerwaarde vertegenwoordigen, zowel qua constructie, gebruikte materialen, afwerking en kwaliteit. Daarnaast een prijsniveau dat zich in ieder opzicht kan meten met onze concurrenten en vaak zelfs markt leidend is binnen de Europese keukenmarkt. Maar dit alles is ons en onze fabrikant niet genoeg.

De allerbeste productieprocessen, een perfecte logistieke behandeling en communicatie- technieken alsmede een eigen expeditie met bijna 50 vrachtwagens zijn aantoonbaar en dienen er voor te zorgen dat uw bestellingen ‘just in time’ en onbeschadigd op de plaats van bestemming komen.

Richting consument onderbouwen wij dit eveneens met attractieve internetsites, bijzondere brochures en spraakmakende reclame-uitingen in consumentenbladen en op Tv.

next125

next125 NX902 Steengrijs glas mat
Sommige keukens staan voor een mooi design.
Sommige voor een goede prijs.
Wat denkt u van beide?

Ons antwoord daarop is een designkeuken, die voordeliger is dan hij toont. Spaar niet op design, ontwerp en kwaliteit maar spaar op uw budget. De nieuwe keukengeneratie in rasterhoogte 125 mm: meer esthetiek en individuele ontwerpvrijheid.


Naar de next125 collectie

Osterfield

Osterfield Cambridge
Als heden en verleden elkaar stijlvol omarmen, ontstaat een bijzonder charmante Osterfield leefwereld. Als u een waardevolle klassieke keukeninrichting ambieert, laat ons dan adviseren over de unieke producteigenschappen van deze ‘typical English’ keukencollecties.

Opgebouwd uit puur massief houten korpusdelen en fronten, vormgegeven in een speciaal frontkader en met bijzondere scharnierdetails, grepen en knoppen.

Naar de Osterfield collectie

schüller.C

Gala Truffelbruin hoogglans

Binnen het prijsagressieve marktsegment willen wij ons niet, zoals veel van onze concurrenten, verliezen in het traject ‘mooi deurtje, mooi kleurtje, leuke actie dit weekend…’.

Wij willen ook voor deze consument mooie, kwalitatief hoogwaardige producten produceren, die overtuigende argumenten bieden. Ook deze consumer collectie moet voldoen aan een mooi doorgaand lijnenspel, dat uiteindelijk binnen een rastermaat van 130 mm  kon worden gerealiseerd.

Naar de schüller.C collectie